Ventur Finland Oy Ab

Puruimurit

Puruimurit

www.puruimurit.fi

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Ventur yrityksenä

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Modernin ja pitkälle automatisoidun tuotantomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tästä esimerkkinä uusi automaattinen alumiinivalulinjamme, jolla tehdyissä tuotteissa yhdistyvät Eurooppalainen laatu ja nopeat toimitusajat hintaan joka on erittäin kilpailukykyinen.

Pääsivuille www.ventur.fi

Puruimurit : Ventur valmistaa ja markkinoi puruimureita. Venturin puruimurit on tarkoitettu poistamaan mm. sahanpurua ja muovilastua. Puruimurit ovat kevyitä ja näin helposti siirrettävissä. Purut kerätään muovisäkkiin jonka voi tarvittaessa heittää pois yhdessä sisällön kanssa. Tämä nopeuttaa ja helpottaa purujen tyhjennystä. Puruimuri WNF on suunniteltu erottamaan kiinteitä aineita työstökoneiden imuilmasta ja varastoimaan niitä säkkiin. Letkujen liittäminen suoraan esim. puuntyöstökoneeseen on mahdollista. Tarjoamme myös laajalti lisävarusteita kuten yhteitä laippoja, suojaverkkoja, letkuja, ja suodattimia. : Puruimurit